Jurnalul orei 15, 28 Iulie
Jurnalul orei 15:00 28 iulie 2021, 18:11 | 1881

Prezentat de Adrian Prodan

Din toamnă vom plăti mai mult pentru gazele naturale. Deocamdată, nu se știe care vor fi noile tarife, dar este cert că moldovenii vor scoate mai mulți bani din buzunar pentru achitarea facturilor. Anunțul a fost făcut de către directorul general al Societății pe Acțiuni "Moldovagaz", într-o emisiune la un post regional. Vestea i-a luat prin surprindere pe consumatori.

Piața produselor petroliere activează sub influența unui șantaj din partea importatorilor, care au stocuri de carburanți, dar refuză să vândă. Este una dintre concluziile expuse astăzi la consultările publice vizând amendarea Legii cu privire la piața produselor petroliere. Potrivit unor reprezentanți ai petroliștilor, situația va reveni la normal abia la mijlocul lunii august.

Interpreta de muzică populară Lidia Bejenaru, soția lui Nicolae Botgros, a fost condusă azi pe ultimul drum. Sicriul a fost depus la Palatul Național „Nicolae Sulac”, unde rude, prieteni, oameni de cultură și cei care i-au admirat talentul au venit să își ia rămas bun.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie