Patrula Jurnal TV, 24 Aprilie

Analiza stării criminogene din țară, cazuri șocante, detalii emoționante, imagini exclusive, flagranturi, declarații și dosare de rezonanță din justiție.

Asociația ”Automobil Club Moldova” cere reducerea limitei de viteză, de la 50 la 30 km/h, prin centrul istoric al Chișinăului și în preajma instituțiilor de învățământ. Potrivit inițiatorilor, limita de viteză de 30 km/h ar contribui la securizarea traficului rutier și ar face străzile accesibile pentru toți participanți la trafic.

Vicepreședintele raionului Cahul, socialistul Ruslan Nedov, a fost recunoscut bănuit în dosarul licitațiilor trucate, în urma cărora bugetul local a fost prejudiciat cu un milion de lei. El este cercetat penal pentru abuz în serviciu comis în interesul unei întreprinderi, care ar fi câștigat una dintre licitații prin eludarea legislației, a anunțat Centrul Național Anticorupție.

O parte din frontispiciul clădirii hotelului ”Național” din Chișinău, pe care erau culorile drapelului ucrainean, galben-albastru, a fost vopsit în alte culori - negru-oranj, ale panglicii ”Sf. Gheorghe”. Se întâmplă la o zi după ce președintele Maia Sandu a promulgat legea care interzice simbolurile folosite în războiul din Ucraina. Până la amiază, vopseaua bicoloră a panglicii a fost acoperită cu altă nuanță.

Opinia ta contează. Comentează!