Jurnalul orei 17, 12 Octombrie
Jurnalul orei 17:00 12 octombrie 2022, 20:25 | 718

Prezentat de Eugenia Apostu

Rușii au atacat cu rachete o piață aglomerată din Avdeevka, un oraș de importanță regională din Donețk. Cel puțin șapte oameni au murit. În această noapte au fost înregistrate noi explozii și în Zaporojie. "Teroriștii trebuie trași la răspundere", a declarat Volodimir Zelenski, iar grupul G7 a emis o nouă declarație de sprijin.

Dimineață grea pentru primarul orașului Hâncești, Alexandru Botnari. Procurorii și ofițerii Inspectoratului Național de Investigații au descins cu percheziții la sediul primăriei și la domiciliul lui Botnari. Acțiunile au loc în dosarul privind ”atribuirea frauduloasă a mai multor terenuri în intravilanul localități”. Botnari zice că nu-i vinovat.

Elevii Centrului de Excelență în Construcții au marcat astăzi 90 de ani de la fondarea instituției. În acest an, evenimentul a fost marcat de binefacere. Sensibilizați de istoria unui fost coleg, diagnosticat cu o boală rară, elevii au desfășurat un târg de caritate. Toți banii obținuți din vânzări vor fi donați celui, care are nevoie de tratament.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie