Jurnalul orei 19, 28 Iunie
Jurnalul orei 19:00 28 iunie 2022, 22:48 | 1146

Prezentat de Sofia Obadă

Cele mai importante titluri ale ediției:

Invadatorii ruși au atacat masiv astăzi un cartier industrial din Harkov. Autoritățile au raportat mai multe victime. La Harkov, pe linia frontului, se află și trimisul nostru special în Ucraina, Dumitru Garcalic.

Ucraina acuză Rusia că, prin atacul de ieri asupra unui mall plin cu oameni din orașul Kremenciuk, Rusia s-a transformat în „cea mai mare organizație teroristă din lume”. Urmare a atacului cu rachete au murit 18 oameni, 59 au fost răniți, iar peste 30 sunt dați dispăruți.

Chișinăul are timp puțin la dispoziție pentru a implementa reformele cerute de Comisia Europeană - reforme ce ar deschide calea negocierilor de aderare la Uniunea Europeană. Mai exact - până la primăvară. Detaliile au fost oferite de ambasadorul Republicii Moldova pe lângă Uniunea Europeană, Daniela Morari.

Începând cu 1 iulie, pacienții cu diabet zaharat vor beneficia de compensații pentru toți analogii de insulină. Vestea bună vizează aproximativ 130 de mii de oameni. Dispozitivele medicale vor fi disponibile în toate farmaciile contractate de Compania Națională de Asigurări în Medicină.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie