Jurnalul orei 17, 20 Iulie
Jurnalul orei 17:00 20 iulie 2022, 17:58 | 846

Prezentat de Vasila Luchianu

Obiectivele militare ale Rusiei în Ucraina nu se mai limitează doar la Donbas. ”Acest proces s-ar putea extinde, dacă Occidentul va furniza în continuare Ucrainei arme capabile să lovească la mare distanţă”, a declarat astăzi șeful diplomaţiei ruse Serghei Lavrov.

Doi complici, care au statut de învinuit în dosarul lui Igor Dodon, au fugit din țară. Procurorul de caz nu a dezvăluit identitatea celor doi, dar presa de la Chișinău scrie că ar fi vorba despre fratele fostului președinte, Alexandru Dodon și un fost ofițer al Serviciului Protecție și pază de Stat. Potrivit surselor Jurnal TV, Alexandru Dodon a părăsit Moldova pe 26 mai și nu s-a mai întors. Astăzi, magistrații au examinat cererea procurorilor de a-i interzice lui Dodon comunicarea cu presa. O decizie va fi pronunțată însă mâine.

După Sergiu Sârbu, scapă de arest la domiciliu și ex-deputatul transfug Violeta Ivanov. Aceasta a fost eliberată sub control judiciar pe un termen de 60 de zile. Decizia a fost luată astăzi de către magistrații Curții de Apel Chișinău.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie