Jurnalul Sportiv, 3 Noiembrie
Sport 3 noiembrie 2021, 22:04 | 916

Presa italiană a publicat salariile antrenorilor din Serie A! Mourinho este lider detașat la egalitate cu alt tehnician. Mourinho nu a acceptat să vină în orice condiții la o echipă care nu este considerată în mod obișnuit favorită la câștigarea campionatului. Publicația italiană Calcio E Finanza a publicat marți salariile antrenorilor din Serie A, iar "The Special One" se află pe primul loc, la egalitate cu tehnicianul lui Juventus, Max Allegri. Ambii încasează un salariu de 7 milioane de euro net pe an. Suma este aproape de două ori mai mare față de cât primește cel care completează podiumul, Simone Inzaghi, antrenorul lui Inter Milano (4 milioane de euro).

Sheriff este gata de revanșa cu Inter. Campioana mai țintește o nouă victorie în Liga Campionilor. Partida de la Tiraspol va începe de la ora 22. Meciul va fi arbitrat de către Felix Zwayer (40 de ani), arbitru FIFA din 2012. Sheriff a fost învinsă de Inter cu 3-1 în etapa trecută și astfel a fost întreruptă seria pozitivă a tiraspolenilor compusă din 10 meciuri fără înfrângere în Liga Campionilor (8 victorii și 2 remize). Doi jucători, atacantul uzbek Jasurbek Yakhshiboev și mijlocașul moldovean Alexandr Belousov, au revenit după accidentări. Poate juca astăzi și portarul grec Giorgos Athanasiadis, marele absent de la meciul de la Milano. În schimb, alți 3 jucători, mijlocașul malian Moussa Kyabou, mijlocașul macedonian Boban Nikolov și atacantul din Guinea, Momo Yansane, sunt accidentați, iar evoluția mijlocașului brazilian Bruno Felipe Souza Da Silva este sub semnul întrebării.

Christian Eriksen este tentat de o revenire la echipa olandeză Ajax Amsterdam pentru a-şi putea continua cariera după stopul cardiac suferit în timpul EURO 2020, în luna iunie. Eriksen se află sub contract cu Inter Milano până în 2024, însă nu mai poate evolua în campionatul Italiei, după ce i-a fost implantat un defibrilator cardiac în urma incidentului din vara acestui an. Fotbalistul danez ar putea continua să joace însă în alte campionate din Europa, precum Eredivisie, unde fundaşul olandez Daley Blind evoluează pentru Ajax Amsterdam cu un starter cardiac implantat. În aceste condiţii, responsabilii clubului milanez ar fi dispuşi să-l lase pe Eriksen să plece fără nicio indemnizaţie de transfer, pentru a nu-i mai plăti astfel salariul de 7,5 milioane de euro net pe sezon.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie