Jurnalul orei 19, 23 Aprilie
Jurnalul orei 19:00 23 aprilie 2024, 22:30 | 626

Prezentat de Călin Jucovschi

Cele mai importante titluri ale ediției:

1. Oamenii legii au ridicat peste 20 de milioane de lei în cadrul perchezițiilor în care sunt vizați susținătorii noului bloc politic Victoria/Pobeda al fugarului Ilan Șor. Aceștia au revenit aseară în Republica Moldova de la Moscova. Pe aeroportul din Chișinău a fost scandal.

2. Mai mulți artiști din trupa rusească Bi-2 și familiile lor au depus actele pentru obținerea cetățeniei Republicii Moldova. Anunțul a fost făcut de consilierul președintelui Maia Sandu, Adrian Băluțel. Trupa Bi-2 este cunoscută pentru condamnarea invaziei Rusiei în Ucraina.

3. Rusia a lansat un atac cu drone în cursul nopții trecute asupra orașului port Odesa. Nouă persoane, inclusiv patru copii, au fost rănite. Într-un alt atac al rușilor, a fost distrus turnul de televiziune din Harkov.

4. Zeci de oameni au manifestat astăzi în Piața Marii Adunări Naționale cu mesajul ”Să cerem dreptate pentru Ana-Maria”, tânără găsită moartă sâmbătă la Telenești, la opt zile după ce a urcat într-o mașină de ocazie în orașul Orhei.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie