Meteo, 14 Februarie
Meteo 14 februarie 2024, 21:26 | 291

Prezentat de Felicia Jenunchi

Joi maximele se vor incadra intre plus 5 si plus 10 grade, noaptea se vor inregistra minime de pana la minus doua grade in nordul tarii. Meteorologii anunta cer variabil in toate localitatile republicii, fara precipitatii. Plus 8 grade vor fi in capitala, noaptea mercurul din termometre va cobori pana la plus un grad. In localitatile nordice maximele se vor situa inre plus 5 si plus 6 grade, in cele sudice temperaturile vor oscila intre plus 9 si plus 10 grade Celsius, plus doua, plus 3 grade vor fi noaptea.

Sa vedem care e starea vremii in Romania. Plus 10 grade anunta meterologii pentru Bucuresti si Craiova, orase in care se prevede cer variabil. Plus 8 grade vor fi la Cluj si la Constanta, cu un grad mai cald va fi la Timisoara.

Sa urmărim prognozele meteorologilor in capitalele europene. Plus 18 grade se vor inregistra la Lisabona, plus 17 la Madrid. Meteorologii anunta ploi slabe la Londra si Paris, termometrele vor indica maxime de pana la plus 14 si plus 16 grade Celsius. La Roma vor fi 17 grade in termometre. Meteorologii anunta ploi slabe la Viena si la Berlin. Maxime de pana la plus doua grade se vor inregistra la Kiev. In mare parte innorat va fi la Atena.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie