Jurnalul orei 19, 3 Iunie
Jurnalul orei 19:00 3 iunie 2021, 21:48 | 797

Prezentat de Sofia Obadă

Cele mai importante știri ale zilei:

A fost dat startul examenelor! Elevii treptei gimnaziale cu predare în altă limbă decât cea oficială au susținut astăzi proba la limba și literatura română. Cum se descurcă tinerii din comunitățile minoritare vă spunem în câteva clipe.

18 ani de pușcărie pentru tânărul de 27 de ani de la Holercani, care și-a ucis iubita și a împușcat în picior o altă adolescentă. Decizia a fost pronunțată de magistrații de la Ustia, Dubăsari.

Locuitorii raioanelor Edineț și Briceni sunt așteptați pe 5 și 6 iunie la Maratonul Vaccinării. Oamenii vor putea să se vaccineze fără programare, doar cu buletinul de identitate.

Reguli speciale pentru ziua alegerilor parlamentare anticipate. Comisia națională extraordinară de sănătate publică a aprobat instrucțiunea privind organizarea și desfășurarea scrutinelor în condiții de pandemie.

Sri Lanka se pregătește pentru un dezastru ecologic. Încercările de a tracta nava X-Press Pearl în ape mai adânci au eșuat. Înainte să ia foc, nava transporta acid azotic, peleți de plastic, motorină și păcură.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie