Moldindconbank și Mastercard, parteneri ai proiectului social „Cu grijă”
Advertorial 7 septembrie 2022, 10:47 | 976

Proiectul social ”Cu grijă” este o inițiativă socială de amploare demarată de către primăria municipiului Bălți, în parteneriat cu Moldindconbank, Mastercard, rețeaua de magazine Linella și rețeaua de farmacii Felicia. Campania are drept scop sprijinul populației și acordarea facilităților beneficiarilor de indemnizații sociale din Republica Moldova.

NICOLAI GRIGORIȘIN primarul municipiului Bălți: "În contextul situației actuale din țară, suntem obligați să ne gândim și să avem grijă de oamenii care astăzi au nevoie de susținerea noastră. Împreună cu partenerii Mastercard și Moldindconbank am demarat o campanie socială ce va asigura pensionarilor sau categoriilor dezavantajate - cardul ”Cu grijă”, cu care pot efectua achitări, pot primi pensia, pot primi compensații pentru perioada rece a anului. Planificăm să oferim carduri tuturor pensionarilor din orașul Bălți, ce constituie 20.000 de carduri."

KREPAK DMYTRO, vicepreședinte Moldindconbank: "Consider că această inițiativă este una minunată. Moldindconbank a susținut această inițiativă cu mare drag. Sloganul nostru este „Suntem mereu alături!”, de aceea nu am putut să nu ne alăturăm acestui proiect deosebit."

In cadrul evenimentului de prezentare a proiectului a fost lansat cardul social Mastercard de la Moldindconbank ''Cu grija''. Acum, deținatorii cardului primesc pensia și alocațiile sociale prin Moldindconbank direct la cardul social oferit gratuit, iar beneficiile nu se opresc aici!

La eveniment au fost prezenti sute de pensionari, care au facut coadă pentru a obtine cardul social de la Modindconbank ''Cu grija''.

Opinia ta contează. Comentează!