Meteo, 23 Martie
Meteo 23 martie 2022, 20:59 | 1391

Prezentat de Felicia Jenunchi

Vreme frumoasa se anunta pentru ziua de joi, valorile maxime vor oscila intre 15 si 18 grade. Cerul va fi predominant insorit, doar in ceteva orase din centrul si nordul republicii se vor ivi temporar norii. Pe timp de noapte mercurul din termometre va cobori pana la 3-4 grade. Maxime de 15 grade se vor inregistra la Soroca, va fi in mare parte insorit. 18 grade anunta meteorologii pentru orasul Cahul. La Comrat cu un grad mai rece, noaptea mercurul din termometre va cobori pana la 3 grade . La Ungheni meterologii anunta maxime de 16 grade, noaptea 3.

Sa vedem care e starea vremii in Romania. Iasi 16 grade anunta meteorologii, va fi insorit. Insorit va fi si la Cluj cu maxime de 18 grade. Joi la Bucuresti, mercurul din termometre va urca pana la 20 grade si va fi insorit, noaptea 4 grade vor fi.

Urmeaza prognoza meteo pentru Europa. Cate 16 grade se vor inregistra in orasele Berlin si Amsterdam. Partial insorit va fi in orasele Londra si Paris unde se vor inregistra 17 si respectiv 19 grade. Precipitatii au prognozat meteorologii pentru orasul Madrid.

Insorit va fi joi in orasele Roma Praga si Viena, unde se vor inregistra 19, 17 si respectiv 20 de grade. Partial insorit va fi in orasele Moskova si Kiev, cu 10 si respectiv 9 grade.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie