Jurnalul orei 19, 30 Mai
Jurnalul orei 19:00 30 mai 2022, 21:26 | 1204

Prezentat de Vasile Luchianu

Cele mai importante titluri ale ediției:

Demisie surprinzătoare a directorului SIS, Alexandr Esaulenco. El a scris în cerere că se mută la un alt loc de muncă, cei din PAS spun că pur și simplu a ieșit la pensie, iar unii analiști văd o legătură între această demisie și reținerea ex-președintelui Dodon în timp ce Maia Sandu se afla în Statele Unite.

Poliția a identificat toți adolescenții care au dezbrăcat și bătut crunt o tânără într-un sat din Orhei. Indivizii au filmat scena, iar imaginile au apărut pe internet. Toți agresorii s-au mai aflat anterior în vizorul poliției, iar acum riscă pușcărie.

Tragediile se produc din cauza birocraților. Fără mită, aceștia întind procesele, nu-și pun semnătura pe autorizații și, astfel, generează adevărate drame. Uneori, până obții autorizație pentru tăierea unui copac putred, acesta cade necontrolat și au loc tragedii de felul celor produse recent în parcul ”Alunelul”.

Taximetriștii de la Aeroport își împart sferele de influență cu cuțitul în mână, ca în anii '90. Unul dintre aceste cazuri a fost filmat și a ajuns în vizorul poliției.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie