Patrula Jurnal TV, 10 Iulie

Analiza stării criminogene din țară, cazuri șocante, detalii emoționante, imagini exclusive, flagranturi, declarații și dosare de rezonanță din justiție.

Fostul guvernator al Băncii Naționale, Dorin Drăguțanu, va compărea pe banca acuzaților. Procuratura Anticorupție a anunțat că a finalizat un nou episod din dosarul penal denumit generic „Frauda bancară”. În același dosar mai figurează doi foști viceguvernatori: Ion Sturzu și Emma Tăbîrţă. În prezent, atât Drăguțanu, cât și Sturzu sunt în libertate, iar Tăbîrță se află la tratament peste hotare.

Ex-deputatul PDM și apropiatul lui Plahotniuc, Vladimir Andronachi a apărut în baza de date a persoanelor căutate de Interpol. El urmează a fi arestat și extrădat în Moldova. Anunțul a fost făcut de Inspectoratul General al Poliției. Andronachi este bănuit de spălare de bani în dosarul „MetalFeros”, cercetat penal în dosarul „frauda bancară”, dar și în cel privind deposedarea statului de sediul Consulatului Moldovei din Odesa.

Un moldovean de 39 de ani a fost ucis în Italia de un conațional, după ce a intervenit între doi soți, tot moldoveni, care se certau. Tragedia s-a întâmplat într-o parcare din orașul Parma, scrie ziarul italian „La Repubblica”. Potrivit sursei, între cei doi soți s-a iscat un scandal, iar la un moment dat bărbatul și-ar fi atacat soția. Victima, care se cunoștea cu cei doi, ar fi încercat să-i despartă, luând apărarea femeii, dar a fost înjunghiată.

Opinia ta contează. Comentează!