Tragedie aviatică în Statele Unite
Externe 3 octombrie 2019, 18:17 | 813

Șapte oameni au murit după ce avionul în care se aflau s-a prăbușut în Statele Unite. Cum s-a întâmplat tragedia, aflați din următorul grupaj de știri.

STATELE UNITE Accidentul aviatic s-a produs pe un aeroport din statul Connecticut. La bordul Bombardierului din al II-lea Război Mondial se aflau 10 pasageri şi trei membri ai echipajului. Aeronava a decolat cu probleme. Piloții au încercat să o readucă la sol, dar la aterizare s-a izbit de o clădire și a luat foc. Șapte oameni au murit, iar șase sunt în stare gravă. Bombardierul era folosit pentru zboruri scurte destinate pasionaților de istorie sau aviație. Anchetatorii încearcă să afle acum din ce cauză a eșuat aeronava.

PORTUGALIA Uraganul „Lorenzo” a făcut prăpăd în Arhipelagul portughez Azore, o celebră destinație turistică. Vântul a bătut cu peste 160 de kilometri pe oră şi a luat pe sus acoperişuri şi copaci. Școlile au fost închise, iar localnicii au fost îndemnați să rămână în case până trece vijelia. Uraganul se va transforma în următoarele zile în furtună tropicală și va lovi Irlanda şi Marea Britanie.

GRECIA Un cutremur de 5,1 pe Richter a afectat insula grecească Rodos. Seismul a avut epicentrul la 37 de kilometri est de insulă și s-a produs la o adâncime de 10 kilometri. Valurile seismice au fost resimţite în multe părţi din sud-estul Mării Egee şi în zonele din Turcia, care sunt cele mai apropiate de insula Rodos. Nu au fost înregistrate victime sau pagube materiale semnificative. 

Opinia ta contează. Comentează!