Jurnalul orei 15, 25 Iulie
Jurnalul orei 15:00 25 iulie 2023, 15:59 | 723

Prezentat de Călin Jucovschi

Ambasadorul Rusiei la Chișinău, Oleg Vasnețov, va fi convocat la Ministerul de Externe pentru explicații în contextul investigației Jurnal TV, privind acțiunile de spionaj ale Rusiei în Republica Moldova. ”Serviciile noastre speciale știu despre pretinse încercări ale Kremlinului de a spiona politicienii moldoveni, iar autoritățile vor veni cu soluții”, a declarat în context președintele Maia Sandu.

Mai mulți oameni stau blocați, de aseară, în Aeroportul Otopeni, după ce zborul Chișinău-Dusseldorf a fost redirecționat. Pasagerii spun că reprezentanții companiei Fly One, care operează zborul, nu le oferă nicio explicație. Purtătorul de cuvânt al companiei vorbește despre o defecțiune tehnică a aeronavei și speră că după ora 18:00, un alt avion îi va duce pe oameni la destinație. Unii călători au ales să-și petreacă noaptea în Aeroport. Copiii au fost nevoiți să doarmă pe unde pică, majoritatea - la podea.

Meteorologii au emis Cod galben de caniculă, până mâine, 26 iulie. Oamenii sunt îndemnați să stea la umbră, evitând expunerea îndelungată la razele directe ale soarelui. Сonform Serviciului Hidrometeorologic, temperatura maximă a aerului în aceste zile va atinge valori de până la 35 de grade Celsius, iar în unele localități din sud vor fi chiar 38 de grade, la umbră.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie