Meteo, 6 Decembrie
Meteo 6 decembrie 2022, 20:20 | 628

Prezentat de Felicia Jenunchi

Miercuri maximele vor oscila intre plus 3 si plus 8 grade, meteorologii anunta ploi slabe pe tot teritoriul republicii. Plus 7 grade se vor inregistra la Chisinau, noaptea mercurul din termometre va cobori pana la zero grade, vantul va sufla din sud-est cu 18 kilometri la ora. In localitatile nordice maximele vor oscila intre plus 3 si plus 5 grade, minimile vor indica minus 3 minus 2 grade. La Cahul si Comrat se vor atesta cate 8 grade, pe timp de noapte minimile vor cobori pana la plus 2 grade Celsius. plus 1 grad pe timp de noapte se va atesta la Causeni.

Urmeaza prognoza meteo in Romania. Vor fi plus 8 grade la Bucuresti si cerul va fi variabil. Cate 7 grade se vor inregistra in orasele Iasi, Brasov si Craiova. Averse sporadice sunt asteptate la Cluj. Innorat va fi miercuri la Constanta.

Sa vedem care sunt prognozele meteorologilor pe continent. plus 16 grade vor fi la Lisabona, la Madrid plus 12 si sunt anuntate averse. Se prevede cer variabil la Londra si Amsterdam cu plus 4 si respectiv plus 7 grade. Innorat va fi la Paris. Plus 17 grade se vor atesta la Roma. Innorat va fi la Berlin. Maximele nu vor depasi plus doua grade la Varsovia, sunt asteptate ninsori. Partial innorat va fi la Ankara. 0 grade se vor inregistra la Kiev. Va ploua la Atena.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie