Maia Sandu convoacă sâmbătă Consiliul Suprem de Securitate, în contextul ultimelor evenimente legate de războiul din Ucraina
Politic 21 septembrie 2022, 19:54 | 696

Președintele Maia Sandu a decis să convoace Consiliul Suprem de Securitate. Subiectul discuției - securitatea regională în contextul războiului din Ucraina.

Președinția a anunțat într-un comunicat că Maia Sandu a convocat Consiliul Suprem de Securitate pentru sâmbătă, 24 septembrie, cu începere de la ora 10.00. Se știe doar că membrii Consiliului Suprem de Securitate vor discuta despre securitatea regională în contextul războiului din Ucraina. Instituția prezidențială nu a oferit alte detalii. Cea din urmă ședință a Consiliul Suprem de Securitate a avut loc acum două săptămâni. Președintele Maia Sandu se află la New York, la Adunarea Generală a ONU, unde a avut discuții cu mai multe persoane oficiale, inclusiv secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg. Potrivit Președinției, cei doi au abordat evoluțiile de securitate din regiune și necesitatea de a spori reziliența Republicii Moldova la riscurile curente.

Opinia ta contează. Comentează!