Jurnalul orei 15, 25 Noiembrie
Jurnalul orei 15:00 25 noiembrie 2022, 20:49 | 728

Prezentat de Eugenia Apostu

Compania ”Air Moldova” are probleme de ordin financiar și riscă să fie insolvabilă. Autoritatea Aeronautică Civilă, care a depistat deficiențele, cere administrației „Air Moldova” să suspende vânzarea biletelor pentru sezonul 2023. În replică, operatorul aerian afirmă că solicitarea este una nelegitimă.

Campania ”Susținem pentru că ne pasă”, inițiată de Asociația pentru Susținerea Inițiativelor Comunitare și Sportului, a ajuns în raionul Taraclia. Organizația și-a propus să-i bucure acum, în prag de iarnă, pe 380 de oameni nevoiași din Tvardița. pentru aceștia s-au pregătit cutii cu produse alimentare de primă necesitate. Beneficiarii spun că un mic ajutor e binevenit întotdeauna, deoarece banii pe care-i au, ajung numai pentru facturi.

Cele două mari companii de furnizare a energiei electrice, „Premier Energy” și „FEE Nord”, solicită o nouă majorare a tarifelor la curent pentru consumatorii finali. Se întâmplă la mai puțin de o lună după ce Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică a acceptat să crească tarifele cu peste 50%. De data aceasta, dacă ANRE va da curs noilor solicitări ale celor doi furnizori, consumatorii din centrul și din sudul Republicii Moldova vor achita facturi majorate cu 33%, iar cei din nord - cu 18%.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie