Jurnalul orei 15, 4 Mai
Jurnalul orei 15:00 4 mai 2023, 16:22 | 498

Prezentat de Călin Jucovschi

Cei care vor purta panglica negru-oranj sau o vor vinde în ziua de 9 mai vor fi amendați, exact ca anul trecut. ”Aceeași măsură se referă și la literele Z, și V”, a declarat astăzi șeful Inspectoratului General al Poliției, Viorel Cernăuțeanu, potrivit căruia, simbolurile respective reprezintă invazia Rusiei în Ucraina. Panglica bicoloră poate fi purtată doar împreună cu medalii, a precizat Cernăuțeanu.

Doi angajați ai Direcției Generale Asistență Medicală și Socială a Consiliului Municipal Chișinău au fost reținuți pentru 72 de ore. Ofițerii Centrului Național Anticorupție și procurorii anticorupție au descins astăzi cu percheziții la mai multe direcții ale primăriei capitalei. Acțiunile s-au desfășurat într-un caz de delapidare a fondurilor externe, destinate refugiaților. Primarul Ion Ceban crede că perchezițiile ar fi fost puse la cale de reprezentanții actualei guvernări.

Șoferul care i-a accidentat pe doi cicliști, pe șoseaua de lângă Stăuceni, și-a recunoscut parțial vina. El a declarat în instanță că trecea de pe o bandă pe altă și nu i-a observat pe cei, minori, care se deplasau pe acostament.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie