Jurnalul orei 17, 27 Iulie
Jurnalul orei 17:00 27 iulie 2021, 18:44 | 1966

Prezentat de Eugenia Apostu

Școală de vară de la egal la egal cu 65 de tineri din 12 școli profesionale, colegii și centre de excelență. Tinerii au vorbit despre problemele cu care se confruntă în timpul studiilor - au învățat să combată împreună violența din școli, stereotipurile, abuzul de alcool și să evite sarcina în adolescență. În ultima zi a școlii de vară, ei au dat o reprezentație de teatru social, prin care au ilustrat fenomenul bullyingului în școli și metodele de depășire a acestuia prin implicarea publicului.

Dezastru în Italia! După incendiile care devastează insula Sardinia, nordul Italiei a fost lovit de o furtună puternică. A căzut grindină de mărimea unei mingi de tenis, lăsând în urmă un adevărat dezastru. Sute de mașini au fost grav avariate, s-au ales cu parbrizele sparte sau chiar cu capota deformată pe autostrada care face legătura între nordul și sudul Italiei.

O furtună de nisip a înghițit în câteva minute un întreg oraș din nordul Chinei. Pe măsură ce orașul era acoperit de nisip, vizibilitatea scădea considerabil, iar localnicii au fost sfătuiți să stea în case până la trecerea norului. Totuși, din mașini sau pe fereastră, localnicii au reușit să filmeze fenomenul.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie