Jurnalul orei 15, 31 Mai
Jurnalul orei 15:00 31 mai 2021, 17:15 | 734

Prezentat de Eugenia Apostu

Moldovenii care s-au imunizat peste hotarele țării cu prima doză a unui vaccin anti-COVID, pot face rapelul în Republica Moldova. Informația a fost confirmată de către coordonatoarea campaniei de imunizare în Republica Moldova, Ninel Revenco. Totuși, această procedură presupune anumite riscuri. Potrivit autorităților, cei care s-au imunizat cu Pfizer sau Sputnik în afara țării, deocamdată nu vor putea face rapelul cu acest ser, deoarece dozele existente în Moldova sunt securizate pentru cei vaccinați aici cu prima doză.

Cetățenii Republicii Moldova care dispun de un certificat național de vaccinare împotriva COVID-19 pot călători în Ungaria, începând cu 1 iunie, fără să stea în carantină.

Evenimentele în aer liber au priză la oameni acum, după ridicarea unor restricții. O expoziție a bijuteriilor pe patru roți a adunat multă lume în cartierul Telecentru, unde au fost aduse peste o sută de mașini, pe care nu le prea vezi pe străzile orașului. Pasionații de motoare au avut multe ocazii să rămână tablou în fața unor mașini cu adevărat splendide. Una dintre cele expuse costă nici mai mult, nici mai puțin, 75 de mii de euro!

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie