Jurnalul orei 17, 6 Mai
Jurnalul orei 17:00 6 mai 2021, 18:09 | 1508

Prezentat de Vasile Luchianu

Înainte de a demisiona, Guvernul Chicu a lăsat o bombă cu ceas, afirmă deputatul Platformei DA, Alexandru Slusari. Potrivit lui, pe 22 decembrie 2020 executivul a aprobat o hotărâre care, sub paravanul modificării metodologiei de formare a tarifelor pentru serviciile Agenției Serviciilor Publice, a inclus, de fapt, majorarea acestora. Fostul premier Ion Chicu spune că e vorba de aberații.

În municipiul Chișinău porțile cimitirelor vor fi închise de Paștele Blajinilor, nu și în raioanele țării, unde oamenii vor putea merge să-i pomenească pe cei trecuți din viață. Accesul va fi însă condiționat. În comuna Coșcodeni, raionul Sângerei, la fiecare mormânt se va permite una - două persoane din familie, sunt obligatorii masca și dezinfectantul, iar mesele de pomenire sunt categoric interzise. Echipa noastră de filmare i-a surprins pe oameni în timp ce făceau curățenie la mormintele celor dragi.

Poliția anunță despre reținerea a doi tineri, de 19 și, respectiv, 21 de ani, care vindeau droguri prin rețeaua de socializare Telegram. Aceștia organizau preluarea cantiăților mari de droguri, iar apoi le ascundeau în cantități mai mici în diferite locuri tăinuite. Suspecții au fost plasați în arest preventiv pentru 30 de zile și riscă până la 15 ani de pușcărie.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie