Meteo, 4 Martie
Meteo 4 martie 2024, 20:12 | 210

Prezentat de Felicia Jenunchi

În aceasta saptamana se vor inregistra maxime de pana la plus 14 grade, meteorologii anunta zile cu cer variabil, pe alocuri innorat. Maine, 5 martie, temperaturile vor oscila intre plus 10 si plus 14 grade, pe timp de noapte termometrele vor indica minime de pana la minus doua grade in nordul tarii. In capitala se vor inregistra plus 12 grade, zero grade vor fi noaptea. In localitatile nordice termometrele vor indica plus 9, plus 10 grade, in cele sudice vor fi plus 13, plus 14.

Sa vedem care e starea vremii in Romania. Plus 13 grade se vor inregistra la Bucuresti si la Craiova, cerul va fi noros. Cu un grad mai rece va fi la Brasov. Plus 9 grade vor fi in termometre la Iasi si la Constanta.

Sa urmarim prognozele meteo in capitalele europene. Plus 14 grade se vor inregistra la Lisabona, plus 11 la Madrid. Se prevede cer variabil la Londra si Amsterdam, cu temperaturi de pana la plus 12 si plus 9 grade. 9 grade vor fi si la Paris. Meteorologii anunta vreme inchisa la Roma. Innorat va fi la Berlin, in mare parte innorat la Viena. Maxime de pana la plus 7 grade la Kiev. Cerul va fi variabil la Atena.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie