Meteo, 1 Ianuarie
Meteo 2 ianuarie 2022, 20:24 | 1261

Prezentat de Felicia Jenunchi

Luni maximele termice vor fi mai ridicate comparativ cu ziua precedenta, in unele orase se vor inregistra maxime de 7 grade. Mercurul din termometre va cobori pana la plus 2 grade. Va fi innorat, pe alocuri vor cadea precipitatii. 7 grade anunta meteorologii pentru orasul Orhei. Luni la Soroca vor cadea precipitatii, 7 grade vor fi ziua, nopatea trei. In orasele din sudul tarii Cahul și Comrat temperatura aerului nu va depasi valoarea de 7 grade, pe timp de noapte minime de 3 si 2 grade se vor înregistra. Cu un grad mai rece va fi la Ungheni, mercurul din termometre va cobori pana la 2 grade noaptea.

Sa vedem care sunt prognozele meteorologilor pentru Romania. Precipitatii anunta meterologii la Iasi. Si la Cluj vor cadea precipitatii iar maximele termice diurne nu vor depasi valoarea de 9 grade. 9 grade se vor inregistra si la Bucuresti, cerul va fi innorat.

Sa urmarim starea vremii si in orasele europene. Meteorologii anunta precipitatii in orasele Londra, Berlin si Amsterdam, cate 9 grade se vor inregistra la Berlin si Amsterdam. Va ploua luni la Pris. Madrid 15 grade, va fi partial insorit.

16 grade vor fi la Roma, va fi innorat. Precipitatii anunta meteorlogii pentru Praga si Viena. Va ninge la Moscova cu minus 11 grade, la Kiev vor cadea precipitatii, 4 grade vor fi. Atat despre vreme. Sponsorul rubricii meteo - Linia H2O. Sa aveti un inceput de saptamana cat mai reusit.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie