Jurnalul orei 17, 30 Iunie
Jurnalul orei 17:00 30 iunie 2022, 18:54 | 501

Prezentat de Eugenia Apostu

980 de dolari pentru o mie de metri cubi de gaze naturale! Atât va plăti Republica Moldova gigantului Gazprom pentru luna iulie, anunță președintele Consiliului de Administrație al Moldovagaz, Vadim Ceban.

Alexandru Jizdan s-a prezentat astăzi la Procuratura pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale, unde a fost audiat în dosarul penal pornit pentru îmbogățire ilicită și fals în declarații. Fostul ministru de Interne are statut de bănuit și riscă până la 15 ani de pușcărie. El zice că va coopera cu ancheta pentru a-și demonstra nevinovăția.

Firma rusească ”Silovâie Mașinî” a livrat tehnică în Republica Moldova, pentru firma ”Horus”, cea care a câștigat repetat licitația pentru modernizarea „Termoelectrica”. Despre acest lucru se arată în documentele, intrate în posesia Jurnal TV. Pe 11 aprilie curent, premierul Natalia Gavrilița declara că ”Silovîie Mașinî” nu va implementa proiectul de reabilitare al motoarelor Termoelectrica, fiind o companie aflată sub sancțiuni internaționale.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie
LIVE