Sucursala MAIB „Constantin Tănase” renovată conform identității de brand actualizate
Advertorial 1 iunie 2022, 17:42 | 871

Ambianța confortabilă, atmosferă relaxantă și oameni prietenoși devin tot mai mult cartea de vizită a maib. Aceste elemente, alături de rapiditate în deservire, zone personalizate pentru diverse necesități ale clienților, design colorat și inovator, echipă dinamică și profesionistă se regasesc inclusiv în sucursala Constantin Tănase, una dintre cele mai mari în reteaua maib, renovată recent conform identității de brand actualizate a băncii.

Sucursala Constantin Tanase are pregătite 4 zone unice, unde clienții pot realiza operațiuni de sine stătător sau pot solicita suportul unui consultant. Amplasarea acesteia este ideală, răspunzând necesităților de deservire atât a persoanelor fizie, cât și a IMM-urilor și clienților corporativi.

ALIONA STRATAN, prim-vicepreședintă maib: "Vom continua renovarea tuturor sucursalelor. În următorii 2 ani, toate sucursalele maib vor fi renovate conform identității de brand actualizate."

MAIB este cea mai mare bancă din Moldova, care înglobează 137 de subdiviziuni, 58 de sucursale si 79 de agenții. Prin rețeaua sa vastă, maib deservește circa un milion de clienți - corporații, IMM-uri și persoane fizice.

Opinia ta contează. Comentează!