Patrula Jurnal TV, 6 Noiembrie

Analiza stării criminogene din țară, cazuri șocante, detalii emoționante, imagini exclusive, flagranturi, declarații și dosare de rezonanță din justiție.

O rachetă rusească, doborâtă de sistemul antiaerian ucrainean, a căzut în preajma satului Năslavcea. Impactul i-a speriat pe localnici, iar autoritățile se arată îngrijorate de conflictul care escaladează tot mai mult.

Ion Șoltoianu, o autoritate în lumea criminală, a fost amendat cu 1500 de lei, pentru că l-a amenințat cu pistolul pe un bărbat din Chișinău. Pentru că deținea ilegal o armă, Șoltoianu a fost condamnat, în același caz, la un an și trei luni de pușcărie. Fostul sportiv nu va asta după gratii. Magistrații au considerat că Șoltoianu și-a ispășit pedeapsa în perioada de detenție preventivă.

Un grup format din foști angajați ai Inspectoratului General al Poliție, în special din cadrul Direcției nr.5, au pus la cale, în anii 2016-2019, denigrarea imaginii Maiei Sandu, pe atunci lider al Partidului Acțiune și Solidaritate. Jurnal TV a intrat în posesia unei ordonanțe de începere a urmăririi penale, emisă pe 30 septembrie trecut, de către procurori. Acțiunile ilegale erau coordonate de către Gheorghe Cavcaliuc, pe atunci șef adjunct al IGP. Dosarul așa și nu a ajuns pe masa magistraților.

Opinia ta contează. Comentează!