Patrula Jurnal TV, 14 Aprilie

Analiza stării criminogene din țară, cazuri șocante, detalii emoționante, imagini exclusive, flagranturi, declarații și dosare de rezonanță din justiție.

Un om a murit, iar doi au fost răniți, după un accident rutier produs la ieșirea din satul Vrănești, raionul Fălești. Impactul între două mașini a fost violent - trei persoane au rămas încarcerate și a fost nevoie de intervenția salvatorilor.

Un alt accident grav s-a produs pe șoseaua care traversează satul Măgdăcești. 15 adulți și doi copii au ajuns la spital, după ce un autocamion a intrat în plin într-un microbuz, care se deplasa de la Drăsliceni spre Chișinău. Potrivit poliției, șoferul camionului a încercat să efectueze o manevră de schimbare a benzii, fără să se asigure. Ulterior, acesta a fost reținut.

Cabinetul de miniștri a acceptat demisia lui Igor Talmazan de la șefia Serviciului Vamal. În locul acestuia a fost numit Viorel Doagă, care va asigura interimatul funcției. Nicolae Vutcariov, directorul adjunct al Serviciului Vamal, și-a anunțat și el demisia.

Opinia ta contează. Comentează!