La fel ca în cazul celorlalte două înregistrări video în care apare Gațcan, și filmulețul de astăzi a fost publicat pe pagina de campanie a deputatului.

Am sunat la Procuratura Generală pentru a afla dacă cererea lui Gațcan privind retragerea plângerii împotriva deputaților PSRM va fi sau nu acceptată de procurori?

Procuratura Generală n-a publicat niciun comunicat privind noua înregistrare video, în care apare deputatul Ștefan Gațcan.

Expertul în politici publice Ștefan Gligor spune că Procuratura este acea instituție, care trebuie să aducă claritate în acest caz.

Precizăm că în plângerea depusă la Procuratură pe data de 30 iunie, Gațcan a relatat despre incidentul de pe podul de la Telecentru, unde ar fi fost amenințat și șantajat de către foștii săi colegi de partid, Corneliu Furculiță și Vlad Batrâncea. Potrivit lui Gațcan, cei doi ar fi intrat în mașina sa și ar fi insistat să semneze cererea de renunțare la mandatul de deputat, amenințându-l cu dosare penale și cu aplicarea forței fizice asupra lui și familiei sale. Corneliu Furculiță și Vlad Batrâncea au respins acuzațiile.