Jurnalul orei 15, 14 Aprilie
Jurnalul orei 15:00 14 aprilie 2023, 18:47 | 550

Prezentat de Eugenia Apostu

Timpul de așteptare la trecerea frontierei în punctul de control Leușeni-Albița se va reduce începând de mâine dimineața. Autoritățile de frontieră din România și Republica Moldova vor pune în aplicare, pe sensul de intrare în România, controlul coordonat.

Fondatorul companiei „Bismobil Kitchen”, Mihail Șaran, cercetat penal pentru cauzarea prejudiciilor de 40 de milioane de lei mai multor persoane din Republica Moldova și România, a fost reținut în dimineața zilei de vineri, 14 aprilie. Șaran se ascundea într-o casă veche de la Durlești. Imaginile cu reținerea acestuia au fost publicate de Inspectoratul General al Poliției.

Prin hotărârea emisă joi, 13 aprilie, de Curtea de Apel Chișinău privind condamnarea lui Ilan Șor, au crescut șansele ca acesta să fie extrădat de autoritățile din Israel. Totodată, decizia instanței va permite confiscarea bunurilor lui Șor de peste hotare, dacă vor fi identificate. Declarațiile au fost făcute de șefa Procuraturii Anticorupție, Veronica Dragalin, în cadrul emisiunii ”Cabinetul din Umbră” de la Jurnal TV.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie