Topul celor mai citite stiri de pe Jurnal.md din ultimele 7 zile este deschis de articolul in care scriam ca în doar o zi, Italia a devenit cea mai afectata tara de coronavirus din Uniunea Europeana. Pana in prezent, in Italia au fost înregistrate circa 650 de cazuri de infectii. Articolul a fost citit de aproape 70 de mii de ori. Precizam ca ieri, in Republica Moldova a fost inregistrat primul caz suspect de coronavirus la o femeie din Straseni, dar care a fost infirmat de testele de laborator, la scurt timp.

Topul este urmat de replicile acide din Parlament, dupa ce Zinaida Greceanai a fost intrebata de un deputat ce pensie are. Greceanai s-a înfuria si le-a odonat repetat reposnabililor din Legislativ sa-i deconecteze microfonul deputatului Mihai Popsoi, afirmand ca cetatenii cunosc acest lucru.

Iar articolul in care prezentam imagini video despre roiurile imense de lacuste, care au invadat Regatul Bahrain, transformand ziua in noapte, incheie topul celor mai accesate stiri de pe Jurnal.md. Zeci de masini aflate in trafic au fost nevoite sa traga pe dreapta dupa ce vizibilitatea a scazut la zero. ONU a avertizat atunci ca milioane de oameni sunt in pericol de foamete din cauza lacustelor.