Patrula Jurnal TV, 17 Decembrie

Analiza stării criminogene din țară, cazuri șocante, detalii emoționante, imagini exclusive, flagranturi, declarații și dosare de rezonanță din justiție.

Un ucrainean de 39 de ani, căutat pentru escrocherie în țara sa, a fost reținut în Republica Moldova. Pentru faptele comise, el riscă până la zece ani de pușcărie.

Doi bărbați din raionul Ștefan Vodă au fost reținuți pentru organizarea migrației ilegale. Suspecții planificau să treacă cinci indieni peste graniță, dar poliția le-a dat planul peste cap. Indivizii ar fi primit până la șapte mii de euro, de la fiecare persoană, pentru a le facilita trecerea peste Prut.

Procuratura Anticorupție a deschis dosar penal privind activitatea Administrației de Stat a Drumurilor. Se presupune că unele persoane din cadrul întreprinderii au comis abuz de serviciu la construcția drumului de acces Leova-Bumbăta. În cadrul cauzei penale, ofițerii Centrului Național Anticorupție şi procurorii au efectuat percheziții în birourile de serviciu ale unor angajați ai întreprinderii.

Opinia ta contează. Comentează!