Meteo, 21 Martie
Meteo 21 martie 2023, 21:19 | 297

Prezentat de Felicia Jenunchi

Miercuri sunt asteptate maxime de pana la plus 17 grade, minimile vor cobori pana la plus doua grade. Se prevede cer noros in localiatile de nord si cele centrale, in cele sudice sunt asteptate ploi slabe. Plus 15 grade se vor inregistra la Chisinau pe timp de zi, noaptea mercurul din termometre va cobori pana la plus 6, vantul nord-vestic va sufla cu pana la 3 km la ora. In localitatile nordice maximele se vor situa in jurul valorilor de plus 12 plus 13 grade, in cele sudice acestea se vor situa intre plus 16 si plus 17 grade, minimile vor cobori pana la plus 6, plus 7 grade.

Urmeaza prognoza meteo in Romania. Plus 12 grade se vor inregistra la Bucuresti, sunt prognozate precipitatii. Precipitatii sunt prognozate si in orasele Constanta si Brasov, cu maxime de pana la plus 8 si respectic plus 13 grade. Averse sunt asteptate la Craiova.

Sa urmarim prognozele meteo in capitalele europene Plus 19 grade se vor inregistra la Lisabona, plus 23 la Madrid. Sunt prognozate precipitatii la Londra si Paris, cu maxime de pana la plus 13 grade. Va ploua miercuri la Amsterdam, cu plus 11 grade. Plus 20 de grade se vor atesta la Roma, va fi partial innorat. Plus 21, si respectiv plus 15 grade anunta meteorologii pentru Viena si Berlin. La Varsovia vor fi plus 13 grade. Plus 18 grade si averse sunt prognozate la Atena. Partial innorat va fi la Kiev.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie