Luptă cu o boală grea
Social 10 mai 2024, 15:56 | 1084

Lupta cu orice boală este și mai grea, dacă rămâi singur în această confruntare. Așa s-a întâmplat cu Ecaterina Ciobanu, din Ialoveni, mamă a patru copii, care a fost recent diagnosticată cu cancer la glanda tiroidă. Pentru a ieși învingătoare, Ecaterina are nevoie de sprijin consistent, dat familia e neputincioasă în fața acestor provocări.

ECATERINA CIOBANU, suferă de cancer: "Groapa de canalizare 4 metri avea, era acoperită, cineva a fost la WC și a lăsat ușa deschisă și fetița a nimerit acolo, a fost o tragedie de nedescris."

La „Femeile vorbesc” veți cunoaște povestea de viață a Ecaterinei Ciobanu din Ialoveni, mamă a cinci copii, unul dintre care a murit, iar fiica mai mare a ajuns în scaun rulant.

ECATERINA CIOBANU, suferă de cancer: "În fosta ograda mergea reparații, erau niște bare de metal, meșterii luau măsuri, a căzut o bară peste piept și i-a fracturat nervul de la coloana vertebrală și este în scaun cu rotile din 2012."

Aceste tragedii i-au afectat sănătatea. De câteva luni, Ecaterina Ciobanu lupta cu o boală, care o macină zilnic.

ECATERINA CIOBANU, suferă de cancer: "Săptămâna trecută când am căzut și am chemat ambulanța am zis că nu vreau nimic doar să fiu lângă copii mei, pentru că nu se știe pot să mă culc și să nu mă trezesc dimineața."

Cât de grea este lupta cu boala și cât de puternică este dorința de viață la 38 de ani, aflați duminică, de la ora 18.00, la „Femeile vorbesc”.

Opinia ta contează. Comentează!