Costner revine cu un nou Western
Externe 12 aprilie 2024, 20:30 | 200

Kevin Costner va prezenta în avanpremieră mondială, în afara competiţiei, la cea de-a 77-a ediţie a Festivalului de Film de la Cannes, care începe pe 14 mai, primul episod din „Horizon: An American Saga”, o poveste despre cucerirea Vestului american, informează AFP. Noua peliculă a lui Costner este descrisă de organizatorii festivalului drept „un proiect ambiţios despre costul războaielor şi al violenţei în construirea şi extinderea Statelor Unite”.

„Horizon, An American Saga” este o poveste, care a început acum 35 de ani şi nu mă pot gândi la un loc mai bun decât Festivalul de la Cannes, pentru a dezvălui lumii rezultatul unei aventuri atât de minunate, a comentat cunoscutul actor şi regizor, citat în comunicatul organizatorilor.

Avându-i ca protagonişti pe Kevin Costner, Sienna Miller, Sam Worthington şi Jena Malone, proiectul va cuprinde patru episoade, care vor fi lansate pe parcursul mai multor luni.

„Nu am mai fost pe Croazetă de 20 de ani. Am aşteptat momentul potrivit şi sunt mândru să pot spune că momentul a sosit”, a adăugat vedeta.

Actorul şi regizorul Kevin Costner, de 69 de ani, a cochetat deja cu genul western în clasicul „Dansând cu lupii”, turnat în 1990, în care a interpretat rolul unui soldat din Războiul Civil apropiat de un trib Sioux. Pelicula a fost recompensată cu şapte premii Oscar, inclusiv cu cel pentru cel mai bun film.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie