Patrula Jurnal TV, 7 Noiembrie

Analiza stării criminogene din țară, Cazuri șocante, detalii emoționante, imagini exclusive, flagranturi, declarații și dosare de rezonanță din justiție.

Grav accident rutier în sectorul Buiucani. Doi angajați al Cancelariei de Sta a murit, iar alte două persoane au fost rănite după ce mașina în care se aflau s-a izbit într-un pilon electric. Familiile victimelor vor primi sprijin financiar din partea statului. Acest lucru a fost promis de către prim-ministrul Natalia Gavrilița.

Sute de certificate de vaccinare COVID-19 au fost ridicate de poliție, în cadrul unor percheziții la patru centre medicale din raionul Fălești. În dosar sunt vizați mai mulți angajați, care riscă acum până la doi ani de închisoare.

Femeia care l-a acuzat pe fostul polițist de frontieră, Gheorghe Petic, de viol și-a schimbat depozițiile. Aceasta ar fi recunoscut, în fața magistraților, că a depus mărturii false, la solicitarea angajaților fostei Direcții nr.5. Cel puțin așa susține Gheorghe Petic. Presa nu a avut acces la audieri.

Opinia ta contează. Comentează!