Jurnalul orei 19, 27 Mai
Jurnalul orei 19:00 27 mai 2021, 22:04 | 1141

Prezentat de Sofia Obadă

Cele mai importante știri ale zilei:

Locuitorii Chișinăului nu mai sunt obligați să poarte masca în spațiile deschise. Cei din HORECA vor reveni la regimul obișnuit de lucru. Decizia a fost aprobată astăzi de Comisia municipală Extraordinară de Sănătate Publică.

Medicii de la urgență au primit opt ambulanțe noi, datorită unui proiect al Băncii Mondiale. Două mașini din cele opt sunt special dotate pentru transportarea copiilor. Valoarea achiziției este de peste un milion de euro.

Șeful adjunct al Direcției municipale pentru siguranța alimentelor Mihai Cojocaru a ajuns la spital, deși trebuia să vină în fața judecătorilor. Oricum, instanța a decis că funcționarul și un medic veterinar, care figurează în dosarul Piața centrală, vor sta după gratii 30 de zile.

Utilizarea resurselor administrative sau ”pomenile electorale” sunt doar câteva din neregulile depistate de Promo-LEX. Experții au făcut public cel de-al doilea raport de monitorizare a campaniei pentru scrutinul din 11 iulie.

13 cetățeni ai Republicii Moldova, aflați până nu demult în Fâșia Gaza, au ajuns astăzi acasă. Pentru misiunea de evacuare, din Fondul de Intervenție au fost alocate 150 de mii de lei.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie