Patrula Jurnal TV, 5 Septembrie

Analiza stării criminogene din țară, Cazuri șocante, detalii emoționante, imagini exclusive, flagranturi, declarații și dosare de rezonanță din justiție.

Cinci cetățeni ai Republicii Moldova au fost răniți într-un accident pe o șosea din localitatea Poiana Stampei, județul Suceava. Microbuzul în care se aflau cei cinci a intrat în coliziune frontală cu un camion. Doi dintre pasagerii răniți au rămas încarcerați și au avut nevoie de intervenția salvatorilor. Victimele au fost transportate la spitalul din Bistriţa.

Una din cele două biserici din satul Răzeni, raionul Ialoveni, a devenit motiv de scandal între localnici și stăpâna lăcașului sfânt. Totul se întâmplă după ce fostul preot, Ion Cotorobai, a decedat, iar fiul acestuia, și el preot, a rămas să lupte împotriva propriilor rude. Mărul discordiei - un testament lăsat de fostul preot surorii sale.

Fostul șef adjunct al Procuraturii Anticorupție, Adriana Bețișor, ar putea ajunge pe banca acuzaților. Potrivit Procuraturii Generale, în anul 2018, activând în calitate de procuror, Bețișor ar fi pretins de la un condamnat 50 de mii de euro. Pe acest caz a fost finalizată urmărirea penală, iar dosarul a fost transmis în judecată. Adriana Bețișor pledează nevinovată și spune că dosarul este „o făcătură”.

Opinia ta contează. Comentează!