Viorel Morari, despre cazurile actuale
Justiţie 16 iulie 2020, 23:43 | 1255

Noi dezvăluiri, cu nume grele, s-au făcut aseară la emisiunea Secretele Puterii. Viorel Morari, procurorul-șef suspendat al Procuraturii Anticorupție, a vorbit despre mai multe cazuri scandaloase, printre care și imaginile cu Vladimir Plahotniuc și Igor Dodon, și faimoasa pungă neagră, care ar fi plină cu bani. Procurorul general ar trebui să pornească urmărirea penală pe marginea acestui subiect, a declarat Viorel Morari.

Drept argument, Viorel Morari a prezentat o declarație a lui Serghei Iaralov, fostul vicepreședinte al PD.

Viorel Morari afirmă că procurorul general s-ar afla în relații bune cu oameni din anturajul lui Dodon. Acum doi ani, la Morari au venit frații Maxim și Adrian Lebedinschi, care au abordat cazul socrului lor, Valeriu Balaban, inculpat pe atunci. Balaban a fost cândva șeful lui Stoianoglo...

Au fost sunați Alexandr Stoianoglo și Igor Dodon, dar ei nu au răspuns la apel. Viorel Morari mai susține că procurorul general ar fi un apropiat al omului de afaceri Veaceslav Platon.

Alexandr Stoianoglo nu a răspuns la telefon pentru a da o replică. Talk-show-ul Secretele Puterii poate fi urmărit la Jurnal TV în fiecare zi de miercuri. 

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie