Jurnalul orei 19, 7 Februarie
Jurnalul orei 19:00 7 februarie 2024, 20:22 | 727

Prezentat de Sofia Obadă

Cele mai importante titluri ale ediției:

În unele sate lipsa apei potabile este o problemă, care le complică viața oamenilor și așa chinuiți de nevoi. Printre acestea e și comuna Balatina din raionul Glodeni, unde existența depinde, la propriu, de faptul dacă ai, sau nu, o fântână cu apă bună în preajmă. Aflați imediat de ce până acum nu s-a făcut acolo un apeduct centralizat.

La o lună după ce doi locuitori ai regiunii transnistrene au fost împușcați pe teritoriul Ucrainei, autoritățile de la Chișinău nu oferă informații privind acest caz. Incidentul armat a ieșit la iveală abia după declarațiile făcute de ambasadorul Ucrainei în Republica Moldova.

Aproximativ 3200 de cartușe, păstrate într-un depozit pe teritoriul Brigăzii de Poliție cu Destinație Specială „Fulger”, au dispărut. Gloanțele, care erau într-o ladă, au fost înlocuite cu pietre și nisip.

Rusia a lansat în dimineața zilei 44 de rachete şi 20 de drone explozive asupra Ucrainei. Cel puţin cinci persoane au fost ucise. Atacul Moscovei a vizat cel puțin trei orașe mari, inclusiv capitala Kiev.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie