Jurnalul Sportiv, 26 Septembrie
Sport 26 septembrie 2022, 21:47 | 754

Paul Pogba a fost acuzat de fratele său mai mare, Mathias, că ar fi apelat la serviciile unui vrăjitor pentru a-l blestema pe Kylian Mbappe. Conform presei britanice, Pogba a recunoscut că a plătit un vrăjitor, însă nu pentru a face rău cuiva, ci dimpotrivă. Fotbalistul le-a spus celor de la Oficiul Central pentru Combaterea Crimei Organizate că ar fi apelat la vrăjitorie pentru a se proteja de accidentările dese pe care le suferea în perioada respectivă, dar și pentru a ajuta niște copii din Africa, pe care îi cunoscuse printr-o organizație caritabilă.

Relația dintre Wanda Nara și Mauro Icardi continuă să țină capul de afiș al presei internaționale. Wanda Nara a anunțat divorțul de fotbalistul argentinian de la PSG, împrumutat la Galatasaray. Cei doi sunt căsătoriți din mai 2014 și au împreună două fete. Scandalul dintre Mauro Icardi și Wanda Nara a izbucnit în 2021, când cei doi au fost aproape de despărțire. Atacantul argentinian a fost acuzat de infidelitate, dar cei doi s-au împăcat în cele din urmă și au postat o serie de fotografii și clipuri video din vacanța petrecută în Africa. Mauro Icardi are o avere estimată la peste 90 de milioane de euro. Atacantul argentinian câștigă 10 milioane de euro pe an la PSG. În schimb, bunurile deținute de către Wanda Nara sunt estimate la 8 milioane de euro.

Khabib Nurmagomedov a surprins pe toată lumea cu o afirmație care a fost considerată "nesimțită", în august 2021. Fostul campion mondial din artele marțiale mixte, retras în 2020 și care este prieten bun cu Cristiano Ronaldo, a spus că "fetele de ring sunt cele mai inutile persoane din MMA".

Această declarație a "făcut valuri" la acea vreme și continuă să facă, pentru că Ebanie Bridges a ținut să-i dea o replică rusului. "Bombardiera blondă" este campioană mondială la categoria cocoș, versiunea IBF, însă înainte de a se apuca de box, ea a fost chiar fată de ring și profesoară la o școală. "Eu am fost fată de ring, îmi plac sporturile de luptă, am crescut cu asta și mi-a plăcut să merg la meciuri. Am fost plătită cu sume nebunești, probabil cu mai mult decât sunt plătiți unii luptători, doar să stau lângă ring", a spus Ebanie Bridges. Australianca se pregătește să-și apere centura IBF la categoria cocoș împotriva compatrioatei sale Shannon O'Connell.

Naţionala de fotbal a Rusiei a învins cu scorul de 2-1, în deplasare, reprezentativa Kîrgîzstan, într-o partidă amicală. După ce gazdele au deschis scorul în minutul 24, prin golul lui Alimardon Şukurov, ruşii au revenit şi au înscris de două ori, prin Aleksander Sobolev (30, penalty) şi Daniil Utkin (89). A fost prima partidă internaţională a Rusiei la şapte luni după ce a fost suspendată de FIFA şi UEFA în urma invadării Ucrainei de către trupele Moscovei. În noiembrie, Rusia are programat un amical şi cu Bosnia-Herţegovina, la Sankt Petersburg, însă meciul este sub semnul întrebării după critici dure formulate la adresa Federaţiei din Bosnia, de către fotbalişti ai naţionalei şi factori politici, care au dezaprobat organizarea unei astfel de partide.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie