Jurnal TVerde, o nouă misiune de succes
Advertorial 3 mai 2023, 10:03 | 1019

Campania Jurnal TVerde, lansată cu succes în 2010, a ajuns la cea de-a 13-a ediție! În acest an, evenimentul a avut ca obiectiv implicarea socială și maxim de suport pentru salubrizarea spațiului verde de la Hipodromul din Capitală.

Pentru acest scop, am pus la cale activități de voluntariat într-un eveniment interactiv, cu muzică, distracție și surprize, destinat tuturor celor care au acceptat să ia parte la o misiune sănătoasă.

În cadrul campaniei, prezentatorii Jurnal TV s-au implicat direct în activitățile de curățenie și îngrijire a spațiului verde, formând echipe alături de parteneri, voluntari și telespectatori.

Campania Jurnal TVerde este mai mult decât o simplă acțiune de salubrizare a spațiului verde. Este o oportunitate pentru comunitatea locală, companii și organizații să se implice activ în protejarea mediului și să promoveze valorile de responsabilitate socială. În acest an am fost susținuți de partenerii: Moldindconbank, Cricova, Bemol și Asociația pentru Susținerea Inițiativelor Comunitare și Sportului.

Opinia ta contează. Comentează!