Jurnalul orei 15, 27 Octombrie
Jurnalul orei 15:00 27 octombrie 2021, 21:03 | 939

Prezentat de Eugenia Apostu

Fostul deputat Constantin Țuțu respinge acuzațiile Procuraturii Anticorupție, privind îmbogățirea ilicită și fals în declarații. Casa lui din Chișinău se află sub sechestru, iar dacă va fi găsit vinovat, el riscă până la șapte ani de pușcărie. În cadrul ședinței de judecată în dosarul în care Țuțu este învinuit de trafic de influență și escrocherie în proporții deosebit de mari, el a spus că și-a declarat toți banii.

Ministerul Sănătății este de acord cu vaccinarea copiilor de la 12 ani, dar nu intenționează să o facă obligatoriu, în școli sau în alte instituții. În Republica Moldova există suficiente stocuri de ser Pfizer, care poate fi utilizat la imunizarea minorilor, a declarat astăzi într-o conferință de presă ministrul Ala Nemerenco.

Bulgaria este lovită crunt de pandemie. Cifrele oficiale sunt mai mult decât îngrijorătoare. Valul actual ar putea provoca până la 9.000 de infectări zilnice, în următoarele două săptămâni, într-o țară cu o populație de 6,9 milioane de locuitori. Autoritățile cred că vor fi nevoite să trimită pacienții Covid în străinătate.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie