Meteo, 5 Decembrie
Meteo 5 decembrie 2022, 20:46 | 580

Prezentat de Felicia Jenunchi

Săptămâna aceasta sunt asteptate minime de pana la minus 5 grade. Valorile maxime se vor situa intre 5 si 9 grade. Marti temperaturile vor oscila intre 0 si 5 grade, se prevede cer variabil sau predominant innorat, nu sunt prognozate precipitatii. Plus 4 grade se vor inregistra marti in capitala, noaptea mercurul din termometre va cobori pana la minus doua grade. In orasele nordice maximele vor oscila intre 0 si 2 grade, iar minimile vor indica minus 5, minus 4 grade Celsius. La Cahul si Comrat se vor atesta 5 grade, noaptea vor fi 0 grade.

7 grade se vor inregistra la Bucuresti, Cluj si la Brasov. Cu un grad mai rece va fi la Craiova, cerul va fi acoperit. Innorat va fi la Iasi si la Constanta, cu unu si respectiv 8 grade Celsius.

Sa urmarim prognozele meteo in capitalele europene. 16 grade se vor inregistra la Lisabona, la Madrid 12. Partial innorat va fi la Londra, innorat la Paris. Precipitatii sunt prognozate la Amsterdam. 18 grade se vor atesta la Roma si se prevede cer variabil. La Viena vor fi 6 grade, sunt prognozate precipitatii. 3 grade se vor atesta la Berlin. La Varsovia meteolologii anunta maxime de pana la 4 grade. 3 grade cu minus se vor inregistra la Kiev. Partial innorat va fi la Atena.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie