Jurnalul orei 19, 10 Ianuarie
Jurnalul orei 19:00 10 ianuarie 2022, 21:12 | 1299

Prezentat de Vasile Luchianu

Cele mai importante știri ale zilei:

Începem anul cu scumpiri. Distribuitorul de curent a cerut o dublare a tarifului la energia electrică, prețul unor carburanți crește din nou semnificativ la miezul nopții, iar gazul procurat de la „Gazprom” s-a scumpit cu încă 200 de dolari mia de metri cubi.

Responsabilii de la Primărie au încercat să explice astăzi de ce s-au rupt pilonii de pe viaduct și cât de periculoși sunt cei 200 încă rămași în picioare. Concluzia: baza pilonilor a ruginit din cauza materialului antiderapant utilizat în timpul iernii.

Șeful diplomației de la Chișinău, Nicu Popescu, a discutat astăzi măsurile de asigurare a securității în contextul tensiunilor regionale cu secretarul general adjunct al NATO, Mircea Geoană.

Ministerul Sănătății și Primăria Chișinău se contrazic în privința necesității reactivării Centrului COVID de la Moldexpo. În timp ce Ala Nemerenco anunța recent că centrul a fost conservat, cei de la Primărie au comunicat astăzi că acesta va fi reactivat. Ministerul nu știe însă nimic despre această intenție.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie