Meteo, 5 Septembrie
Meteo 5 septembrie 2022, 20:29 | 532

Prezentat de Felicia Jenunchi

Maxime de pana la 28 de grad se vor inregistra in aceasta saptamana, in zilele de weekend meteorlogii au prognozat ploi slabe. Marti maximele vor oscila intre 20 si 25 de grade, cerul va fi variabil in toate localitatile republicii. 23 de grade se vor inregistra marti in capitala, noaptea mercurul din termometru va cobori pana la 11 grade. In localitatile nordice maximele vor oscila intre 20 si 21 de grade, iar minimile vor cobori pana la 8-9 grade Celsius. La Cahul si Comrat se vor atesta 25 de grade, noaptea vor fi 13 grade Celsius.

Sa vedem care e starea vremii in Romania. 24 de grade se vor inregistra la Bucuresti si va fi partial innorat. Cate 23 de grade se vor atesta la Cluj si la Constanta, iar cerul va fi variabil. Precipitatii sunt prognozate la Brasov. Partial innorat va fi la Timisoara si la Craiova.

Sa urmarim prognozele meteo in capitalele europene. Precipitatii sunt asteptate la Lisabona, 30 de grade se vor inregistra la Madrid. Precipitatii si ploi slabe sunt prognozate la Londra si Paris. 27 de grade se vor inregistra la Amsterdam. La Roma va fi in mare parte insorit cu 32 de grade. Partial innorat va fi la Viena, la Budapesta se vor atesta 24 de grade. La Varsovia meteolologii anunta 20 de grade. Insorit va fi la Atena. La Kiev se vor inregistra 16 grade, iar la Ankara 24.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie