Jurnalul orei 17, 31 Martie
Jurnalul orei 17:00 31 martie 2022, 18:45 | 1036

Prezentat de Vasile Luchianu

Zeci de refugiați ucraineni stabiliți la Bălți și-au unit forțele pentru o cauză nobilă. În semn de mulțumire pentru primirea călduroasă, oamenii au profitat de vremea bună și au ieșit să facă ordine în scuarul Spitalului Clinic din municipiul Bălți.

Negocierile Kiev-Moscova urmează să continue vineri, în format online. Uniunea Europeană şi Statele Unite au început un dialog strategic pe fundalul războiului rus de agresiune împotriva Ucrainei, informează DPA. Joe Biden a discutat miercuri la telefon cu Vladimir Zelenski despre capacităţi militare "suplimentare" necesare pentru a ajuta armata ucraineană "să-şi apere ţara". Zelenski afirmă că negocierile de pace cu Rusia nu au dus până acum la niciun fel de rezultate concrete.

Bruce Willis a renunţat la profesia de actor. Starul de la Hollywood a fost diagnosticat cu afazie, o tulburare de limbaj cauzată de leziuni la nivelul creierului, care afectează capacitatea unei persoane de a comunica, informează site-ul revistei Variety. Despre acest lucru a anunțat familia lui Bruce.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie