Patrula Jurnal TV, 23 Iulie

Analiza stării criminogene din țară, cazuri șocante, detalii emoționante, imagini exclusive, flagranturi, declarații și dosare de rezonanță din justiție.

Șoferul care a spulberat pe șosea doi bicicliști minori, la Stăuceni, provocând decesul unuia dintre ei, a fost condamnat la șase ani de închisoare cu executare în penitenciar de tip deschis. Decizia a fost pronunțată joi de Judecătoria Chișinău, sediul Buiucani. Fiodor Doicov a fost privat de dreptul de a mai conduce mijloace de transport.

Unul dintre oponenții regimului de la Tiraspol, Oleg Horjan, a fost găsit împușcat în propria locuință. Anunțul a fost făcut pe pagina de Facebook a Poliției Republicii Moldova. Biroul pentru politici de reintegrare a sesizat instituțiile competente în vederea investigării cazului și a propus crearea unei comisii de anchetă neutre.

Ilan Șor, al cărui partid omonim a fost scos în afara legii, desfășoară nestingherit o adevărată campanie de promovare, inclusiv în orașul Chișinău. Corturile cu simbolurile fugarului au apărut în locurile aglomerate, la colț de stradă, unde sunt distribuite pliante și gazete cu informații despre partidul declarat neconstituțional. Ministerul Justiției spune că încă lucrează la modificarea cadrului normativ pentru a omite orice confuzie, care induce în eroare alegătorii.

Opinia ta contează. Comentează!