Cabinetul din umbră, 18 Octombrie
Cabinetul din umbră 19 octombrie 2018, 14:31 | 4854

OCTAVIAN ȚÂCU - ISTORIC, MEMBRU MISCAREA DE REZISTENȚĂ NAȚIONALA „ACUM” ALEXANDRU SLUSARI - VICEPREȘEDINTE PLATFORMA DEMNITATE SI ADEVĂR VITALIE CĂLUGĂREANU - JURNALIST

Odată cu înstalarea la putere a partidului democrat, mai multe persoane care au deconspirat scheme de corupție în care figurează funcționari, miniștri, deputați și sefi de la cele mai importante instituții de stat, sunt persecutate. Pentru curajul de a înfrunta sistemul și de a divulga ce se petrece în interior, acestea sunt urmărite, le sunt înscenate diferite situații în urma cărora se aleg cu dosare penale și sunt purtate prin instanțe pentru a fi discreditate. Totul, sub acompaniamentul unei justiții televizate.

Un alt caz mai recent de intimidare a celor care critică sistemul a avut loc în luna august current. Atunci, preşedintele Organizaţiei Teritoriale a Platformei Demnitate şi Adevăr, sectorul Râşcani, Ruslan Verbiţchi, a fost reţinut în vama Palanca în timp ce se îndrepta spre Ucraina într-o deplasare de serviciu. Verbițchi a declarat că vameșii i-au verificat autoturismul de câteva ori și nu au găsit nimic, abia peste câteva ore, aceștia au descoperit lângă roata de jos a mașinii trei cutioare mici cu cartușe.

Opinia ta contează. Comentează!