Igor Dodon neagă că Alexandru Vâlcu ar fi un apropiat de-al său
Politic 8 mai 2020, 15:58 | 3715

Igor Dodon neagă că Alexandru Vâlcu, omul de afaceri care ar fi participat la o întâlnire cu fruntașii Partidului Democrat, într-un hotel din Chișinău, ar fi un apropiat de-al său. De asemenea, șeful statului nu vede o problemă în faptul că această întrevedere a avut loc duminica trecută. A fost reacția lui Dodon la întrebarea pusă de postul nostru de televiziune în cadrul emisiunii online „Președintele răspunde”.

IGOR DODON, președinte: Prea multe întrebări de la Jurnal, dar în primul rând cumătri am mulți, dar acesta precis nu-i cumătru, până când nu-i cumătru. În ceea ce ține de întrevederea pe care au avut-o ei, asta e treaba lor. E treaba internă a partidului, se întâlnesc, nu se întâlnesc, iau decizii. Lasă să se întâlnească și noi ne întâlnim cu membrii noștri de partid, nu-i nici un fel de persoană influentă din anturaj. 

Alexandru Vâlcu a fost văzut într-un hotel din capitală alături de o parte dintre liderii PD și anume Dumitru Diacov, Vladimir Andronachi, Eugeniu Nichiforciuc și fostul director al SIS Vasile Botnari. La acea ședință a PD nu a participat președintele formațiunii, Pavel Filip. Omul de afaceri Alexandru Vâlcu ar fi feciorul fostului șef al Serviciului Vamal Nicolae Vâlcu. Potrivit presei, el ar fi un personaj extrem de influent din anturajul lui Igor Dodon. 

Opinia ta contează. Comentează!